Chipinfo.nl is een initiatief van Ralph Broenink, student en geërgerd over de informatievoorziening van de ov-chipkaart die op 1 januari 2010 in is gevoerd voor alle studenten van Nederland.

Chipinfo.nl is op geen enkele manier gelieerd aan een vervoersbedrijf of Trans Link Systems, de exploitant van de ov-chipkaart. Aan de informatie op Chipinfo.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Informatie

Op Chipinfo.nl staat informatie verzameld van verschillende websites die over de ov-chipkaart gaan. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat het principe ‘inchecken’ redelijk bekend is (namelijk het langs een lezer halen van de pas), maar worden de echte feiten gepresenteerd op slechts een paar pagina’s.

Daarnaast is Chipinfo.nl actief op Twitter via het account @chipinfonl. Via dit account probeert Chipinfo.nl vragen te beantwoorden over de ov-chipkaart. Bovendien wordt gevraagde informatie vaak weer op de site geplaatst, waardoor er een wisselwerking ontstaat tussen deze twee platformen.

Verder houdt Chipinfo.nl het nieuws bij en plaatst deze relevante berichten op de voorpagina van de website.

Contact

Neem contact op als je vermoedt dat de informatie op deze website onvolledig of incorrect is. Je kunt contact opnemen met Chipinfo.nl via info@chipinfo.nl, een reply naar het Twitteraccount of een reactie op deze site. Let erop dat ook de informatie gegeven per e-mail vrijblijvend is en er dus ook geen rechten aan ontleend kunnen worden. Stuur s.v.p. geen vragen met betrekking tot de ov-chipkaart naar dit adres.

De pers kan contact opnemen via het e-mailadres info@chipinfo.nl. Er wordt niet noodzakelijkerwijs op persberichten gereageerd.

Voor klachten of vragen over de ov-chipkaart kun je het beste contact opnemen met Trans Link Systems op het nummer 0900 0980 (€ 0,10 per minuut + evt. mobiele kosten) of met de relevante vervoerder, gezien zij alles zouden moeten weten.